Vloeren

De collectie van Tegelsalon Imming bestaat uit Italiaans topdesign. U vindt bij ons altijd een passende tegel voor uw woonkamer, keuken, badkamer en/of terras. Wij voeren twee collecties: Refin en onze eigen Imming-collectie.

Onze elegante Refin-collectie is topdesign. Omdat wij groot inkopen bij Refin kunnen we deze collectie aanbieden tegen scherpe prijzen.

Refin (sinds 1962) behoort tot de absolute top van tegelproducenten en is de op-één-na grootste producent van Europa. Refin beheerst de kunst om de behoeftes van klanten te interpreteren en om te zetten in tegels van topklasse, ontworpen door designers. Komt u bijvoorbeeld eens de Refin-houtlooktegels bekijken. Deze tegels bieden het gemak van een tegelvloer en de warme uitstraling van een houten vloer.
Alle Refin-tegels hebben een natuurlijke uitstraling en zijn onverslijtbaar en kras- en zuurbestendig. Ze geven de vitaliteit en creativiteit van Made in Italy weer. Deze ethische code is opgesteld door de Raad van Bestuur van Confindustria Ceramica, waarmee Refin helderheid geeft omtrent de oorsprong van zijn producten.

De Imming-collectie

Naast Refin bieden we u onze eigen Imming-collectie, zorgvuldig voor u uitgekozen. Toptegels, pvc, laminaat, en hypermoderne rubberen en leren vloeren. Denk ook eens aan een spannende combinatie van verschillende (vloer)materialen. Laat u verrassen en inspireren in onze showroom. Wij adviseren u graag!

Hieronder vindt u alvast ons assortiment.